La Companyia

La Companyia

En Jordi i en David es coneixen des de fa temps, compartint espai d’entrenament a l’associació de circ Cronopis. Després d’haver fet algunes accions conjuntes en presentacions a l’espai decideixen començar aquest projecte el 2016. Creen la companyia de Circ Vermut i el seu primer espectacle junts després han seguit fent camí i consolidant la companyia, havent fet varis espectacles que han representat en molts pobles i ciutats, en festes majors i en Fires i Festivals, els espectacles que hem fet fins ara són:

-Ni cap Ni peus, estrenat el 2016 a la Mostra d’igualada, el qual segueix representant-se.

– Absurd, s’havia d’estrenar a la Mostra d’Igualada del 2020, però la pandèmia ho va endarrerir i es va estrenar a Celrà el juny de 2020. Absurd és l’espectacle principal d’ara mateix de la companyia.

-Mur, projecte del que «els vermut» en formem part, derivat del circ Inclusiu (circ Bombeta) el qual s’ha representat a molts teatres de l’estat.

-DTuaTu, 2ona producció de Mur, el qual hem estrenat al festival de circ Circada de Sevilla, i ara s’està acabant de polir i movent per exhibir-lo.

-L’espectacle Desgavell és de l’estil de Ni cap Ni peus i Absurd, però amb un equip artístic ampliat, més complert i pensat per a exhibir-lo en interior. Mantenint el segell de la companyia, l’espectacle és molt dinàmic, amb moltes disciplines, molt d’humor i moltes tonteries de caire familiar que fa gaudir tan a petits com a grans. 

US ANIMEM A FER UNA VISITA A L’APARTAT D’ESPECTACLES PERQUÈ ELS CONEGUEU 

DAVID CANDELICH

Artista de circ especialitzat en perxa xinesa, equilibri sobre objectes i bicicleta acrobàtica

Inicia la seva carrera en el món del circ el 2009 formant-se a l’escola el Circ Petit de Pineda de Mar i seguidament a la RogelioRivelde Barcelona.

Complementa la seva formació en perxa xinesa, equilibris sobre objectes i bicicleta freqüentant cursos intensius amb professors reconeguts.

Atreballat com a actor i acròbata en la perxa xinesa en la companyia dirigida per Joan Gràcia ‘Tricicle’ en la temporada d’estiu 2014 i 2015 a Mallorca

El 2016 juntament amb Jordi Mas crea’n la companyia Circ Vermut i l’espectacle Ni cap ni peus, representat a molts festivals de circ, teatres i festes majors, entre ells el Trapezi de Reus, Fira de circ de la Bisbal,Teatre Nacional de Catalunya etc..

El 2017 ésjunta amb altres artistes per crear Mur un espectacle de la companyia Cia3, i el 2021 detuatu tambe de Cia3 actualment en actiu.

Treballa també amb el seu número de perxa xinesa i bici acrobàtica a cabarets i esdeveniments.

És formador de circ desde 2013, hatreballat com a tal a l’espai de circ Cronopis, a l’ateneupopular de Nou Barris i actualment com a professorde perxa xinesaa l’escola de circ RogelioRivel.

JORDI MAS

Entra al món artístic a través del teatre a l’Aula de Teatre de Mataró i dels malabars de foc i cercaviles amb la companyia amateur Arlequins.

Després decideix aprofundir al món de circ Cursant l’escola de Circ Rogelio, finalitzada l’escola segueix cursant diferents tallers i el curs regular de llit elàstic per perfeccionar l’acrobàcia aèria. A part d’intensius com el de roda cyr a través del qual s’inicia en aquesta tècnica.

És actor i creador de la companyia Trifaldó, la qual va estrenar el seu primer espectacle el 2011, guanyant el premi del públic dels premis nacionals de circ atorgats per la revista Zirkolika.

El 2016 crea la companyia Circ Vermut juntament amb David Candelich i estrenen Ni cap ni peus, el seu primer espectacle. Al 2020 creen l’espectacle Absurd i segueixen actuant en diversos festivals de circ, teatres i festes majors (Trapezi de Reus, Fira de circ de la Bisbal, Circ Picat, Festival de Pallassos de Cornellà,…)

Creador del projecte «circ Bombeta» grup inclusiu de circ, que ha derivat a la producció i col·lectiu  MUR,  amb els espctacles “Mur” i  “de tua tu”espectacle que ha girat pels millor teatres de l’estat. ( https://mur.cat/)

Fundador i membre actiu de l’associació i espai de circ Cronopis, de Mataró. Un reconegut espai de creació, exhibició i entrenament de circ.